Днес от 15:00 часа ЦСКА ще излезе в първия си мач

...
Днес от 15:00 часа ЦСКА ще излезе в първия си мач
Коментари Харесай

Червен ентусиазъм - повече от 3000 фена ще наблюдават контролата с Етър

Днес от 15:00 часа ЦСКА ще излезе в първия си мач под управлението на Любослав Пенев след повторното му заставане отпред на клуба. " Червените " ще са домакина на Етър, а на " Армията " се чакат най-малко 3000 последователи, които ще приветстват Ел Голеадор. Неговото предопределение бе много солидно подкрепено от почитателите.
 Димитър Пенев: Трябва да сме реалисти
" Добре пристигнал още веднъж вкъщи, Генерале! Могъщата алена войска е компактно зад теб! ", написаха от фенклуб " Сектор Г ".
Очакванията са след връщането на Любо Пенев публиката в домакинските мачове да се усили след сериозния спад в края на есенния дял. Първият формален мач на " Българска войска " за тази година ще е на 19 февруари (вторник) от 17:30 часа против Ботев Враца.

Входът за контролата с Етър през днешния ден е свободен, а отворен ще е само Сектор А. От клуба оповестиха, че инспекцията ще бъде излъчена непосредствено по клубната телевизия ЦСКА ТВ. Официално показване на тима най-вероятно няма да има, защото няма новопривлечени в състава.

Пенев бе посрещнат в Панчарево от консултанта в клуба Люпко Петрович. Двамата се прегърнаха при влизането на бившия нападател в съблекалнята. Сръбският треньор ще резервира поста си, въпреки да се появиха клюки, че е гласен за спортен шеф. Този пост сега е незает, откакто Пламен Марков бе преназначен като изпълнителен шеф.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР